Jonna Knudsen Psykolog

Jonna  Knudsen
WFBACK
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Vi kan alle få brug for en psykolog, når vi føler vi har mistet fodfæste i livet, når vi er i krise eller sorg, når vi lider af angst eller gang på gang gentager uhensigtsmæssige mønstre. Jeg har stor erfaring med at møde og hjælpe mennesker, og har tillid til at terapien kan skabe forandring og udvikling.

Jeg har særlig erfaring med at yde hjælp i forhold til sorg, angst, depression, senfølger efter seksuelle overgreb, selvskadende adfærd, ensomhed og eksistentielle kriser. Jeg er overbevist om at et menneske gennem en accept af sin fortid og sin nutid kan skabe sin egen tilværelse gennem sine valg.

Jeg har videreuddannet mig gennem kurser og supervision indenfor kognitiv adfærdsterapi, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og oplevelsesorienteret psykoterapi. Desuden har jeg gennem kurser og supervision videreuddannet mig inden for testning og udarbejdelse af psykologiske undersøgelser

Jeg har en positiv og optimistisk tilgang til terapien og tager afsæt i det, der fylder for dig. Du vil aldrig blive presset til at tale om ting, du ikke ønsker, men er selv med til at bestemme indholdet og rammerne for samtalerne.

Jeg er uddannet psykolog fra Syddansk Universitet i Odense, og medlem af Dansk Psykolog Forening. Jeg har været i huset siden februar 2015.

 

 

 

 

 

 

Du kan kontakte os på telefon 66 11 13 12 mandag- torsdag mellem 12-12.45

 

Uden for telefontiden kan du lægge en besked på telefonsvareren hvis du vil i kontakt med os. Du kan også skrive til os på post@psykologhus.dk

Afbud skal ske pr telefon eller besked på telefonsvareren

Henvisning fra lægen?

Der er desværre lang ventetid med henvisning fra lægen under sygesikringsordningen.

Du er dog meget velkommen til at ringe til os for at høre hvilke andre muligheder vi kan tilbyde for at hjælpe dig.

Læs mere om os her

Privatlivspolitik for Psykologhuset Odense

Psykologhuset er data ansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Vi har fastlagte procedurer for medarbejdere der behandler følsomme persondata. Vi beder dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne herunder til at meddele os evt. ændringer

Kontaktoplysninger:

Kontaktpersoner:

Tue Toft og Jonna Knudsen

CVR 29789630 og 39125749

Telefon: 66 11 13 12

Mail: post@psykologhus.dk

www.psykologhus.dk

 

Parterapi Forældrevejledning

Ingen ventetid. Ingen registrering. Erfaren forældrevejleder og parterapeut.

Hjælp til forældre med at løse konflikter indbyrdes eller med børnene, uden skænderier, men med redskaber, der giver harmoni i familien for både børn og voksne.

Om Parterapi Om forældrevejledning

Særlig erfaring med sammenbragte familier. Læs mere her

 

Husk at vi er flyttet. Pr 1/6 2018 flyttede vi til Benediktsgade nr 8. Vi er altså ikke længere i nr. 6

Du finder os nu i et lille gult byhus, med en blå dør.
Vi har sat et skilt på døren, så du stadig kan finde os.
Kom gerne i god tid hvis du er i bil. Du kan finde parkering skråt overfor, eller på Drewsens vej eller Drewsensvej, eller Rødegårdsvej

 

 

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it